top of page

מגנומים מצופים

מגנומים מצופים

הידעתם שמקורו של המגנום בארהוס, דנמרק. המגנום המקורי יוצר לראשונה בשנת 1989, ומותג מאוחר יותר כמגנום קלאסיק. הוא כלל שכבה עבה של גלידת וניל על מקל, מצופה בשוקולד לבן או שוקולד מריר. זהו ללא ספק פינוק שוקולדי אולטימטיבי על מקל ואנו שמחים להביא אותו אליכם בעמדה מרשימה הכוללת מספר רב מאד של תוספות וציפויים שניתן לשדרג איתם את החוויה. ניתן לקבל את עמדת המגנומים המצופים שלנו בגרסה חלבית ובגרסת פרווה. אנו ממליצים לתבול את המגנום תחילה בשוקולד חם (חום או לבן - זה אתם תחליטו) ולאחר מכן לצפות אותו בתוספות האהובות עליכם. רוצים את עמדת המגנומים אצלכם? אתם כבר יודעים מה לעשות!

bottom of page