top of page

קרמבו

קרמבו

קרמבו הוא ממתק אירופאי עממי שהפך פופולרי בישראל. הקרמבו הראשון יוצר, ככל הנראה, בדנמרק במאה ה-19, אולם יש אומות אירופאיות נוספות הטוענות להמצאתו. בישראל, הקרמבו שווק כתחליף לגלידה, מכיוון שאינו מותך בטמפרטורת החדר, ולכן קל לשווקו ונעים לאכול אותו בחודשי החורף שבהם הגלידה הקרה נמכרת פחות מאשר בחודשי הקיץ (כך על פי וויקיפדיה). אנחנו החלטנו להפוך אותו לכוכב האירוע ולהקדיש עמדה שלמה בה הוא הנושא המרכזי. ברשותנו למעלה מ-10 סוגי קרמבו שונים הנושאים אופי וטעמים מפתיעים למדי.

bottom of page