top of page

בכור את שושי

בכור את שושי

בכור ושושי, אב ובת, מוסד קולינרי מוכר וידוע שפועל כבר למעלה מ-50 שנים. המסעדה החלה את דרכה בפרדס כ”ץ כדוכן קטן שכלל מנה אחת בלבד: בוריק טריפולטאי (בצק עלים ממולא תפוחי אדמה או ביצה). לאחר שנפל דבר והטעם המשגע התפשט בכל האזור גברה הדרישה למנות נוספות, אז החלו להיכנס לתפריט מנות נוספות כמו קוסקוס, מפרום, אורז ושעועית. כעבור מספר שנים עברו בכור ושושי למתכונת של מסעדה עם מגוון רחב של מנות טריפולטאיות: מפרום, צ’רשי (ממרח דלעת שמוגש לרוב עם לחם) חריימה, קוסקוס, שעועית, קציצות, תבשילי בשר או עוף עם ירקות ועוד.
כעת ניתן לקבל את בכור ושושי אצלכם במשרד או בכל מקום בו תחפצו. אנחנו אחראיים שהכל יוגש חם, טרי וטעים! אנו מגיעים עם צוות עובדים מסור שידאג שכל המנות יוצגו באופן אסתטי על מזנונים מעוצבים ומזמינים ועם שירות מלא עבורכם.

bottom of page