top of page

אסאי

אסאי

עמדת אסאי מעולה לכל אירוע ובכל שעה ביום. האסאי מגיע אלינו היישר מיערות האמזונס בברזיל. הוא מכונה "פרי העל" (Super Fruit). מציפת הפרי מכינים עיסה. את העיסה אוכלים קרה כמו שהיא או בליווי סוכר, טפיוקה או פריניה ד'אגואה. מהעיסה מכינים גם גלידות וקינוחים נוספים. אתם תקבלו אותו באירוע בגרסת הגלידה. אז מדוע האסאי סגול? אם כן, מדובר בפיגמנט סגול והוא עשיר במינרלים, ויטמינים: C, ויטמין A וסיבים תזונתיים. בפרי יש גם נוגדי חמצון פוליפנולים (כגון פלבנואידים) וכמות גבוהה מאוד של נוגדי חמצון (פרי על כבר אמרנו?). הגם שהאסאי הוא כוכב העמדה שלנו, לא נוותר על שחקני חיזוק רבים בדמוי תוספות רבות ומגוונות כגון פירות ונשנושים מתוקים וחמוצים אותם ניתן להוסיף לקערה ולהעשיר את חווית האכילה בעוד כמה רובדי טעם.

bottom of page